19 Haziran 2016 Pazar

Küçük Esnaf HD izleme sitesi

KÜÇÜK ESNAF izle 

Küçük Esnaf izle BKM mutfağından çıkmış 2016 yapımlı yerli komedi filmi. Genç bir adam vardır. Bu genç adam tek evladı olan Mert ile bir esnaf kurar. Mert on bir yaşında ve okula gidip geldikten sonra babasının esnafına yardım eden bir çocuktur. Artık ufaktan esnaflığa başlamıştır.

Mert babasının işlerine yardım ettikten sonra esnafı kapatır ve eve geldiğinde öğretmeninin vermiş olduğu ödevleri yapar. Daha sonra ise babası ile hep beraber ve bu olay olan çay içme sefası her akşam sürer. Ama taki mertin babası kalp krizi geçirip ölene kadardır.

Mert on iki yaşlarına ulaştığında ise babasını kaybeder ve çok üzgün olduğu için ne ödev yapar ne esnaflığın kaldığı yerden devam eder nede okula gider.

Gerçekten çok acı bir durum ve hayatını etkileyecek bir şey. Neyse Mert annesi ile beraber büyük bir evde tek başlarına yaşamaktadırlar.

Baba yaşama gözlerini kapadığı andan itibaren ailenin günleri zor geçer.Gözlerine ne uyku nede karınlarına bir lokma girmekte değildir. En nihayetinde baba ailenin gelirini zar zor şartlar altında getirmekte olsa bile yine ailesini aç ve açık bırakmamaktaydı.



 KÜÇÜK ESNAF FULL izle 


 Bu babasından kalan esnafı çocuk artık okula gitmez ve annesine bakmak için esnafı kendisi yürütmeye başlar. Ama anne ise alınacak malzemeler hakkında alış verişi yapar. Bu sayede bu aile gelirini bir şekilde devam ettirmekteydi.

Mert babasının ölümünden iki yıl sonra işleri baya bir büyütür ve işlerin büyümesi ile birlikte komedi dolu sahneler yaşar. Bunlardan bir kaç örnek verecek olursak. Mert babasının öldüğü sanır ve anne bu adamın ölmediğini bilirdi. Bunun için mert ne yapacak ve ailesi için gelir getirme aşamasında neler yapacak diye babası o aileyi değil sadece Merti sınamıştır.

Okul öğretmenlerinin haberi olsa da bu durumdan sadece çocuklar yani mertin arkadaşları habersizdir. Mert babasının ölmediğini görünce o kadar bir çığlık atar ki hayatınızda o kadar etkileyeci bir çığlık atan hişi görmediğinizden çok ama çok emin olarak söyleyebilirim.

Mert babası ölmediği için artık okulda okumaya devam eder ve her gün işini seve seve yapmak için okulun hemen bitmesini istemektedir. Ama okul da olmazsa işte olmayacağını bildiği için de derslerinde bir o kadar da başarı gösteren Mert her yıl sonu bir belge ile evine dönerek ailesinin gözüde çok çalışkan gibi görünür.

Ama Mert sadece ailesinin gözünde değil öğretmenleri ve arkadaşlarının gözünün önünde başarılı bir tavır sergilemektedir. Mert babasının ölmediği her gün çok mutlu bir şekilde evine döner. Ama bazen baba rahatsızlık geçirdiğinde Mert işleri tek başına yürütür ve babasının her konuda yorulmamasını sağlamak için kendisi yorulmuş olsa da daha kimseye belli etmez. Filmin devamında ise, Mert ilerleyen günlerde yani on yedi veya on sekiz yaşlarında ailesi için değil de biraz kendisi için çalışmalar yapar.

Çünkü kendisi için çalışmalar yaptıkça ailesi daha iyi bir seviyeye gelecek ve bu sayede anne ve babasını yorgun etmemek için Mert çok büyük işlere atılacaktır. Filmin senaryosundan bahsetmek bu kadar yeterli olacaktır. Çünkü ilerledikçe yani filmi izledikçe demek istediğimi gayet .ok iyi bir şekilde anlayacaksınız.

Filmin yönetmenlik koltuğunda Bedran Güzel gibi bir isim oturmaktadır. Filmin baş rol oyunculuklarını paylaşan isimler ise İbrahim Büyükak , Gupse Özay ve Zeynep Koçak gibi bir çok ünlü aktör isim kadrosundan oluşmaktadır. Filmin türü ise komedi türünde bir filmdir. Küçük esnaf izle, küçük esnaf full izle, küçük esnaf full hd izle, küçük esnaf 720p izle bu film ile ilgili daha bir sürü detay web sitemizdedir. Filmi sitemizden izleyebilirsiniz.

İlgili bağlantı: küçük esnaf izle

7 Haziran 2016 Salı

En Kaliteli Yerli ve Yabancı Filmleri İzle

Film dünyasına iz bırakıp damga vuran ve izleyenlere eğlenceli ve zevkli zamanlar geçirmelerini sağlayacak hd film izle sitemizde bir birinden güzel, popüler ve yepyeni filmler bulup izleme imkanınız olacaktır.

Bütün filmler özenle seçilmiş ve kalitesi tescil edilmiş onlarca yerli ve yabancı filmleri bir tıkla sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde izleme kolaylığına sahip olacaksınız.

HD (High Definition) sahip bu filmleri internetin olduğu her yerde, her daim sıkıldığında sizlere eğlenceli zaman geçirme fırsatı sunacaktır. İş yerinde, evde, bahçede yani nerede olursa olsun en yeni ve popüler filmleri tek parça film izle ayrıcalığında seyretmenin farkına varmak için doğru yerdesiniz.

Boost 2015 Filmini Full 720p HD izle Aradığınız Tüm Filmler Burada Düzenli ve sürekli güncellenen sinema kuşağı sitemizde tüm filmleri hd film izle kalitesinde izlemeye doyamayacaksınız.

Sevdiğiniz ve istediğiniz filmin üzerine tıklamanız halinde film hakkında ön bilgi sahibi olarak filmin konusunu beğenirseniz hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Her zevke ve her tarza göre zengin film arşivine sahip sitemizde aradığınız tüm filmleri hızlı, kolay ve kaliteli şekilde bulabilirsiniz.

İlgili bağlantı: film izlesene