27 Mart 2016 Pazar

Her şey Aşktan Filmini İzledim

Özcan Deniz'inde rol aldığı bu 2016 yapımlı Her şey Aşktan filminin çok enteresan bir konusu var.Baş rollerinde Şükrü Özyıldız yer alıyor.Filmde iki genç birbirlerini çok seviyorlar.Fakat Hande Doğan Demir (Pelin) bu sevdiği genç tarafından evlenilmek üzereyken aldatılır ve bütün dünyası başına yıkılır.

Artık hayata küsmüş vaziyette takılırken Burak (Şükrü Özyıldız) ile tanışıyor ve artık hayatı tamamen değişiyor.Rock Davulculuğu yapan Burak ile evlilik yoluna girerler.

Bu tarz romantik türünde yapılan filmler arasında ilgi çekici bazı doneleri yer alıyor.Zaten IMDB puanı 6.0 . Yani fena bir puan değil. Bana kalsa 5.5 üstüne çıkmamalıydı bu film ama demekki bazı kesimlerde filmi olumlu bulmuş.. :)

 film izle


Şimdi siz diyecekseniz ki tamam arkadaşda Her şey Aşktan filmini izlemek istiyorum ne yapacağım ?

Cevap basit: hdfullfilmizlesene.org YERLİ FİLMLER kategorisine gidip çok rahat bir şekilde izleyeceksiniz.

Bilmeyenler için aşağıda Her şey Aşktan filmini izleyeceksiniz oraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

İlgili bağlantı: her şey aşktan izle

20 Mart 2016 Pazar

Online HD Film İzleme Keyfi

Ülkemizin bu zor günleri içerisinde kafamızı bir nebze olsun dağıtmak için film izleme ihtiyacı duyabiliriz.Bundan dolayı izleyebileceğiniz en güzel bir filmleri burada izleyebilirsiniz.

Hdfullfilmizlesene sitemizde 4000 yakın bir film arşivi bulunuyor.Türkiye'nin hd film izle sitesi olan bu başarılı film izleme sitesi.

Site içerisinde korku,komedi,aksiyon filmleri türlerinde bir çok kaliteli bir film bulunuyor.

Tüm bunlar olurken insanlar film izlemek istediklerinde en önem verdikleri filmlerin donmaması,yüksek kalite ve ses görüntüsüne sahip olmasıdır.

Bunların dışında birde tek part film izle tercihi bulunuyor.Tek part üzerinde izleyebilirsiniz.



Online HD Film izle

Online film izlemek için tek yapmanız gereken siteye giriş yapmaktır.Sizde bunları yaşamak ve sorunsuz bir film izleme deneyimi yaşamak istiyorsanız durmayın hd film izleyin.

İlgili bağlantı: hd film izle


13 Mart 2016 Pazar

The Angry Birds Movie Filmi Gösterime Giriyor

İşte karşınızda meşhur Angry Birds mobil oyunu beyaz perde gösterime giriyor.




Milyonlarca kişi tarafından oynanan ve sevilen oyun Angry Birds'ün animasyon uyarlaması Angry Birds Movie'den Şükran Günü kutlaması geldi. Animasyon departmanlarının iki gedikli ismi Clay Kaytis ve Fergak Reilly ikilisinin ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacakları Angry Birds Movie'nin küçük yavruları sepetlerinin içinde Şükran Günü'nü kutladı. Angry Birds'ün animasyon uyarlaması kalabalık bir seslendirme kadrosuna sahip; Bill Hader, Maya Rudolph, Peter Dinklage, Jillian Bell ve Keegan-Michael Key kadroda yer alan isimler arasında. Filmin senaryosuna ise Simpsonlar başta olmak üzere pek çok animasyon projesinde kalem oynatmış olan Jon Vitti imza atıyor! Kırmızı’yı Jason Sudeikis seslendirirken Mighty Eagle’ı Game of Thrones’un en sevilen karakterlerinden biri olan Tyrion Lannister yani Peter Dinklage seslendiriyor.
 
Eğlenceli animasyon film ülkemizde 13 Mayıs 2016’da vizyona girecek! Dünyayı kasıp kavuran mobil oyun Angry Birds artık beyazperdede uçmaya hazırlanıyor !

Sevilen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan Angry Birds filmi,nimasyon departmanlarının iki gedikli ismi Clay Kaytis ve Fergak Reilly ikilisinin ilk yönetmenlik deneyimi olacak.
Filmin senaryosuna ise Simpsonlar başta olmak üzere pek çok animasyon projesinde kalem oynatmış olan Jon Vitti imza atıyor!

İlgili bağlantı: angry birds movie

3 Mart 2016 Perşembe

Kore filmlerinin izleme sitesi

Türkiye'nin film izleme sitelerinden dolan hdfullfilmizlesene kore filmleri ile ilgili en önemli sitelerden biridir.Gençlerin etkisi altında olan kore filmleri izlemek büyük bir aktivite.

Gerek korku gerek romantik türlerinde çeşit çeşit kore film arşivi olan hdfullfilmizlesene.org insanları bu yönde film izleme isteklerini başarı ile karşılamaktadır.

Son yıllarda Hollywood sinemasının güçlü rakiplerinden biri olarak gösterilen Güney Kore sineması, başarılı yapımları ile dikkat çekiyor. Son yıllarda Türk televizyonlarında yayınlanan dizi ve sevilen Türk filmlerinin esin kaynağı olmaları ile de Türk izleyiciden büyük ilgi görüyorlar. Romantik film severler için, aşk duygusunu sonuna kadar hissedebileceğiniz birbirinden güzel Güney Kore filmlerini yazımızda bir araya getirdik...
1)My Sassy Girl
IMDB'den 8.2 puan alan ve aslında oldukça popüler bir film. Yayınlandığı dönemde film o kadar beğenildi ki, Amerikan sineması da filmin bir benzerini yaptı. Klasik bir aşk hikayesinin dışında eğlenceli de olan film Türkçe'ye Hırçın Sevgilim olarak çevriliyor.
2) Bir Milyonerin İlk Aşkı
 2006 yılı yapımı olan film de IMDB'den yüksek puan alan Kore filmlerinden. Geçtiğimiz yıl vizyona giren Senden Bana Kalan filmine gittiyseniz, filmin konusunu da anlayabilirsiniz. Bana kalırsa Kore versiyonu daha iyi.
3) A Moment To Remember
 IMDB'den 8.3 puan almayı başaran bu romantik film, aşk ve unutkanlık üzerine kurulmuş. Hayatınızdan 2 saat kopmak ve güzel bir film izlemek isterseniz tercih edebilirsiniz.
4) A Werewolf Boy
Yine Güney Kore'nin en güzel romantik filmlerinden biri. IMDB'den 7.3 almayı başaran film, The Twilight serisinin tüm dünyada yarattığı popülerlikten etkileniyor. Bir kızın kurt adama aşık olmasını konu alan film, sıkılmadan izleyebileceğiniz romantik bir film.
2011 yapımı olan film, IMDB'den 7.8 puan aldı. Gözleri görmeyen bir kız ve düzensiz bir hayat yaşayan bir adamın romantik ve duygulu aşk hikayesini konu alan film, izlerken keyif alacağınız filmlerden.