27 Kasım 2015 Cuma

Pamuk Prenses ve Avcı : Kış Savaşı filmi gösterime giriyor

Charlize Theron yine dünya Çapında ses getiren başarılı oyunculu ve büründüğü her rolün başarıyla üstesinden gelebilmesi ve çarpıcı güzelliği ile de rolün izleyenlerine sevdiren ve benimseten bir oyuncu olmuştur.

2016 yılında vizyona girecek olan yeni filmiyle de göreceğimiz olan oyuncuyu Pamuk Prenses ve Avcı: Kış Savaş'ı filminde yine baş rolde göreceğiz. Bu sefer üstleneceği karakter kötü Cadı Olmasına rağmen yine rolünü hayli başarılı bir şekilde oynamıştır. 1975 doğumlu aktirisi Yıldız'ı Şeytanın Avukatı filmi ile parlamıştı.

Cani filmindeki Aileen rolüyle akademi tarafından En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına layık görülen Charlize Theron, oyunculuğunun yanı sıra yardımseverliği ile de tanıyor. Birçok yardım kampanyasında başı çeken isimlerden olan Güney Amerikalı oyuncu aynı zamanda 2012 yılında Jackson adında bir çocuğu evlat edinmişti.



Filmin diğer başarılı Oyuncuları ise Chris Hemsworth, Emily Blunt, Jessica Chastain ve Charlize Theron gibi bir kadrodan oluşmaktadır. Aksiyon, Macera ve Fantastik türünde izlerken heyecanlandıran ve merakla sonunu bekleyeceğiniz bir yapım. Filmin konusunda ise Seri ye yeni dahil olan Emily Blunt'un Buz Kraliçesi'ni Jessica Chastain'ın ise savaşçıyı canlandıracağı yapımda ilk filmin avcısı Chris Hemsworth ve kötü kraliçesi Charlize Theron rolleri için tekrar kamera karşısına geçiyor.

Film, gücünü kaybeden kardeşi Ravenna'yı (Theron) diriltmek için sihirli aynanın peşine düşen Buz Kraliçesi ile Chris Hemsworth ile güçlerini birleştiren bir diğer avcı Jessica Chastain'ın arasında geçen mücadeleyi işleyecek.

Aynayı geri almak için bir avcı birliğini görevlendiren kraliçeye karşı iki iyi kalpli avcı güç birliği yapacak. Kraliçe'nin tüm kötü planlarına rağmen sonunda iyiliğin kazanması için ellerinden geleni yapacak olan kahramanlarımızı zorlu mücadele ve Savaşda çok fazla hayatta kalma Mücadelesi ve zorlu bir yarış bekliyor.

Hd film izleme kalitesini yakalamamış olan filmin ses, ortam ve efektleri için hayli uğraşılmış ve sonunda izleyicilerini büyüleyecek ve izlerken adeta yaşatacak kadar etkili Olmayı başarmıştır. Bence bu film başarılı oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosu ile Oscar'a aday olacağa ve 2016 Yılına damga vuracak filmler arasına gireceğe benziyor.

İlgili bağlantı: pamuk prenses ve avcı izle

24 Kasım 2015 Salı

Geym Of Bizans - Bizans Oyunlarını İzleyin

Geçtiğimiz yıllarda Kahpe Bizans ismiyle başrollerini Mehmet Ali Erbil'in Oynadığı sinema filmi ile epey ses getirmiş olan filmin ardından 2 'incisinin çıkıp çıkmayacağı hep merak konusu olmuştu.

Bu bekleyişlerin sonunda Gani Müjde yönetmenliğinde çıkacak olan film çekilmeye karar verildi fakat bu sefer de ismi Tartışma konusuna neden oldu. Gani Müjde’nin yeni filmi olan Bizans filminde çıkan isim krizi bir süre sonra aşıldı. Müjde, mahkemeye taşınan "Kahpe Bizans" ismini değiştirme kararı aldı ve yeni isim sonunda belli oldu.

geym of bizans
geym of bizans - murat dalkılıç


Kahpe Bizans”ın devamı niteliğinde çekilen filmin adının “Kahpe Bizans 2” olması planlanıyordu, ancak ilk filmin yapımcıları isim hakkı davası açınca Müjde yeni bir isim bulmaya karar verdi. Bunun için de sosyal medyada bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında birinci olan isim, önceki gün açıklandı. Avşar Film ve Tükenmez Kalem’in yapımcılığını üstlendiği film, 2016 yılında “Geym of Bizans/Bizans Oyunları” adıyla vizyona girecek.

Film komedi macera türü Alanında bıraktığı tatla yeniden salonlara bomba gibi bir kadro ile dönüş yapma hazırlıkları içerisinde gün sayıyor. Filmin konusu da oldukça komik bir dille izleyicilerin beğenisini toplayacağa benziyor. Güney Amerika’nın sıcağı Mayalar'ın canına tak ettirir ve taşının toprağının altın olduğunu duydukları Anadolu’ya göç etmeye karar verirler.

Bağcılar civarına yerleşen Mayalar, Türk boyları ile kaynaşır ve Güney Amerika’nın tekniğini Anadolu’nun kültürüyle birleştirirler. Ama kısa zamandaki bu yükselişleri komşuları olan Bizans’ın dikkatini çeker. Barışsever Bizans Kralı 3. Klitor gerçek bir Maya hayranıdır ama imparatorluk içerisinde karısı 5. Klitorya ve kardeşi Muhteris'in entrikalarına engel olamaz.

İlki 2000 yılında vizyona giren ve izlenme rekorları kıran Kahpe Bizans filminin 15 yıl aradan sonra gelen ikinci filminde senaryo ve Yönetmenliği yine Gani Müjde ait olacak. Bir önceki filminde başarısını kanıtladığı ve uzun seneler herkesin benimsediği filmi şimdi de yine aynı performansla tekrar izleyicilerin beğenisine sunuyor.Filmin başrollerinde ise kimini ekranlardaki başarılı dizilerden tanıdığımız ,kimisi ise başarılı sinema yapımları ile ses getirmiş oynadığı karakter ile hafızalara yer etmeyi başarmış olan oyunculardan Oluşan kadroda Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Gonca Vuslateri, Ünal Yeter, Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay yer alırken, kadroda kendilerine Nazmi Kırık, Altuğ Yücel, Ebru Aykaç, Hazal Şenel, Özge İnce, Ömür Özdemir, Anıl Altınöz, Oğuzhan Uğur, Caner Erdem, Tahsin Hasoğlu isimleri eşlik ediyor. Bakalım bu hd film izleme kalitesini doruklarınıza kadar yaşatacak olan filmin imdb puanın da ne olacağı merakla beklenmekte.

Çekimlerinin de oldukça zor şartlarda gerçekleşen filmin ses ve efektleri de hayli büyüleyici olmuş. Ama şimdiden söyleyebilirim ki vizyona girmeden bile hayli ses getirmeyi başarmış olması başarılı olacağını göstermektedir.

ilgili bağlantı: geym of bizans izle

23 Kasım 2015 Pazartesi

Warcraft: The Beginning 2016'da İzleyin

Dünya'nın ilk online filmlerinden Warcraft artık beyaz perdeye taşınıyor.2016 yılı Haziran aylarında warcraft izle filmini izleyeceksiniz !

Filmin konusu oyun senaryosuna uygun hazırlanmış.

warcraft izle


World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler.

Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da eşikteki bu savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkım bekler, diğeri de yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler.

Filmin yönetmenliğini Moon (2009) filmiyle sinemaya esaslı bir giriş yapan, genç neslin umut vaadeden yönetmenlerinden Duncan Jones yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W isimleri yer alıyor. Filmin yapımcıları ise Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment firmaları.

İlgili bağlantı: warcraft izle

16 Kasım 2015 Pazartesi

Kocan Kadar Konuş izlemek ister misiniz?

Patron Mutlu Son İstiyor filmi ile yüzleri güldüren Kıvanç Baruönü yeni çalışması Kocan Kadar Konuş ile geri döndü. Son dönemin en başarılı yerli komedi filmleri arasında yer alacağı söylenen yapımın başrollerinde ise Ezgi Mola, Murat Yıldırım ve Nevra Serezli bulunuyor. Bugün Türkiye genelinde vizyona giren filmin konusu ise şu şekilde;

Efsun, her kadın hızla evlilik hazırlığına girişip gelinlik giyme hayalleri kurarken, doğru adamı bir türlü bulup da hayatına sokamayan şaşkın bir kadın. 30 yaşına gelen Efsun, hayatının kalan kısmını birlikte geçirmeyi hedeflediği gerçek aşkı, sevgiyi ve dürüstlüğü ararken, akranı olan kadınlar gibi erkekleri yönlendiremeyince yardımına kadınlığın kitabını yazmış olan ailesi yetişir. Kendisini Türk kadınlarına emanet eden Efsun erkeklerin tüm zaaflarını öğrendikten sonra ise karşısına yıllardır unutamadığı aşkı Sinan çıkıverir. Kocan Kadar Konuş filmi bugün itibariyle vizyonda!

İlgili bağlantı: kocan kadar konuş izle

14 Kasım 2015 Cumartesi

Babalar Savaşıyor Filmi 25 Mart 2016'da Vizyona Giriyor!

Babalar Savaşıyor Daddy's Home filmi 2016 yılında vizyona girecek olan komedi türünde güzel bir yapım. 

Film oldukça başarılı oyuncu kadrosuna sahip ve izleyenleri izlerken güldürmeyi başarabilmiştir.

Oyuncu kadrosunda Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini oluşturmaktadır. Özellikleri komedi filmlerinde 2015 yılı itibariyle hd film izleme kalitesi oldukça yüksek Çözünürlük olmalarına izleyenler tarafından tercih edilmektedir. Komedi filmleri özellikle de son yıllarda hayli tercih edilmektedir bunun sebebine ise Uzmanların yaklaşımı insanların Gülme ihtiyacı olduğundan bu bir kaç saat Gülmek onların zihnini boşaltıp rahatlamasını sağlamaktadır şeklinde oluyor. 

O Yüzden özellikle de sıkıntılı özel durumlarda  yada yoğun tempolu yaşamlarda gülmeyi çoğu zaman unutmaktayız. Böyle komedi içerikli filmler insanları motive etmede yardımcı olmaktadır. O yüzden komedi filmleri hayatın dertlerinden uzaklaşıp eğlenceli birkaç saat geçirmek için bire bir gelmektedirler. 




Babaların Savaş'ı filmi de tam bunun için ideal bir film. İzlerken gerçekten aralarında geçen komik ve tatlı rekabet ve sersemlikler izleyenleri güldürmeyi başaracaktır. 

Filmin konusunda ise Anlaşamadıkları için karısından boşanan bir adam, eski eşinin yeniden evlenme hazırlığında olduğunu öğrenince, yaşamına yeniden girerek planlarını alt üst eder. Yeni eşi bu durumu bozmak için kendini Karısının eski Eşinden daha başarılı olduğuna ve ona daha Layık olduğuna kanıtlama çabası içerisine girer. Fakat bu Sırada eski eşin ise bir çok konuda küçümsenemez Başarıları vardır. 

Yeni Eşi ise başarılı Olduğunu kanıtlamak ister fakat oldukça sakar bir yapıya sahip olduğu için başına olmadık işler açar. Bu tatlı rekabet tabiki çocuklar için de geçerlidir. Onlara da kendini kanıtlaması gerekmektedir ki eşi ve çocuklar onu kabullenebilsinler. 

Fakat unuttuğu bir şey vardır ki o da çocukların gerçek babası olmamasıdır. Bu yolda hayli gayret sarf eden üvey Baba'nın yaşadığı ve yaşattığı komik hikayesi izleyenleri hayli güldüreceğe benziyor. 

İlgili bağlantı: babalar savaşıyor izle

12 Kasım 2015 Perşembe

Kocan Kadar Konuş'u Tek Parça izleyin

Yerli filmler arasında en güzel film olan Kocan Kadar Konuş filmini hala izlemeyen var mı?

Şuan Kocan Kadar Konuş 'un ikincisi olan Diriliş 'in çekimleri devam ediyor.Bu film gösterime girdiği andan itibaren sitesinde yüksek kalitede sunan hdfullfilmizlesene.com 'sizi tanıtmak isteriz.

Yerli Komedi Filmleri

Ezgi Mola'nın en başarılı filmleri arasında olan kocan kadar konuş 1 izle'nin en güzel sahnesi ise Efsuna bakılan fal :)

HD Film izleme sitesi olan www.hdfullfilmizlesene.com 'da 4000'e yakın film bulunuyor.



İlgili bağlantı: kocan kadar konuş

4 Kasım 2015 Çarşamba

Kocan Kadar Konuş 2 Çekimleri Tamamlandı

2015 'te gösterime giren baş rolünde Ezgi Mola'nın yer aldığı Kocan Kadar Konuş filminin ikincisi ve devamı niteliğinde çekilen Kocan Kadar Konuş 2: Diriliş filminin çekimleri tamamlandı.

İlkinin devamı olan bir senaryoya sahip olacağı söyleniyor.Ezgi Mola yine evlenme hayalleri ile genç kızları temsil etmeye devam ediyor.

Murat Yıldırım 'da yine aynen yola devam ediyor.Eski tabir ile çatala çutala bir şekilde yerli komediye devam ediyorlar.



İlki 2015'in Mart ayında vizyona giren Kocan Kadar Konuş filminin devam filmi. Bir kez daha Kıvanç Baruönü'nün yönetmenliğini üstlendiği komedi filminin başrollerinde tekrar Ezgi Mola ve Murat Yıldırım ikilisini izleyeceğiz.

İlgili bağlantı: kocan kadar konuş izle