27 Ağustos 2015 Perşembe

Kocan Kadar Konuş 2 Geliyor

Kıvanç Barıönü imzalı “Kocan Kadar Konuş” serisinin ikinci filmi “Kocan Kadar Konuş: Diriliş” ocak ayında seyirci ile buluşacak.

zgi Mola ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosuna usta isim Hümeyra da katıldı. Yönetmeni Kıvanç Barıönü ile oyuncuları Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli ve Hümeyra Gülay Afşar'ın sunduğu Gece Gündüz'de film hakkında merak edilenleri anlatacak.

Kocan Kadar Konuş filminin birincisini izlemeyenler için aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirler.
İlgili bağlantı: kocan kadar konuş izle

20 Ağustos 2015 Perşembe

Kabus Büyüsü Filmi ve Büyü Nedir ?

Kabus büyüsü filmini türkçe dublaj olarak izledim.Kabus Büyüsü filmini anlatmadan önce türkiyede çok fazla büyü konusunda işlemlerin yapıldığını biliyor muydunuz ?

Anadoluda erüşük diye tanımlanan varlıklardan yardım alınarak yapılan bir başka kişiye kötü yollu işlemlerin tamamına büyü deniliyor.Aşk büyüsü,kabus büyüsü yada bir başka büyü çeşidi ile insanlar birbirlerinin hayatlarını mahvediyor.

Kabus Büyüsü Filmini HD izleyin

Kabus Büyüsü (Magic Magic) filmi IMDB 'de 5.5 gibi bir puana sahip.Filmin konusunu anlatmak gerekirse bir takım arkadaş Amerika'dan çıkıp Şilide bir yerlere tatile gidiyorlar.Aralarından birisi kötü ruhani varlıklarla iletişime geçebiliyor ve kötü sinsi planlar kuruyor.

kabus büyüsü


Erüşükleri kızların üstüne salıyor ! Filmde büyü ile ilgili ritüellerde paylaşıyorlar.

2013 yapımı olan Fransız yapımı bir gerilim türünde güzel bir yapım. Kuzeni Sarah’ı yanına alınarak yaşadığı Amerika’dan ilk kez olarak Şili’nin güneyine tatile çıkan Alicia burada üç arkadaşı ile buluşur. Ancak kuzeni Sarah sınava gireceği için tatili yarıda bırakır ve geri döner. Bu durum Alicia’nın sinirlerini bozar ve adada halüsinasyonlar görmeye başlar. Arkadaşları ona yardım etmeye çalışacaklardır ve bunların sadece hayal olduğunu Sarah'a inandırmaya çalışacaklardır.

İlgili bağlantı: kabus büyüsü izle

17 Ağustos 2015 Pazartesi

Fantastik Dörtlü Filmi İlk Hafta Gişede Çakıldı

Yaşamlarının uygun ve boş anlarını eğlenceli hale getirmek isteyin kişiler genel olarak evlerinde kendi konforlarını yaratarak hd film izlemeyi tercih ederler. Vizyondayken izleyemedikleri filmler varsa sitemizden kolaylıkla izleme şansına sahip olursunuz. Günümüzün en popüler filmi Fantastik Dörtlü 3 HD izlemek için tek yapmanız gereken arama motoruna filmin adına yazmak olacaktır. Kolaylıkla bulacağınız filmi zaman kaybetmeden dilediğinizce izleyebilirsiniz. Sürekli güncellenen film arşivi sayesinde izlemek istediğiniz filmi kolaylıkla bulabilirsiniz. 


Özellikle seri halinde çekilen filmler insanları daha çok kendine çekmektedir. Serinin bir sonraki filmi büyük merakla beklenmektedir. Başrollerini Jamie Bell, Kate Mara, Michael B. Jordan, Miles Teller, Toby Kebbell oynadığı film de daha pek çok usta oyuncular bir araya gelmiştir. Bu bilgilerin yanı sıra yönetmenlik koltuğuna ise Josh Trank oturmayı başarmıştır.
Aksiyon, fantastik ve bilim kurgu filmi seyretmeyi sevenler için güzel bir film olan Fantastik Dörtlü Full HD İzle serinin son filmi olarak karşımıza çıkmaktadır. Macera dolu sahneleri sayesinde seyircinin gözünü doldurmayı başarmıştır. Sitemizden filmleri full hd film izleme kalitesinde izleme imkânına sahipsinizdir. Filmi merak edenler için konusunu özetlemek gerekirse; özel bir görev için yolculuk yapan Sue, Ben, Reed ve Johnny adlı dört kişi astronottur. Uzayda görev esnasında hiç beklenmeyen bir radyasyon oluşur ve bu olay sonucunda kişiler bir anda kendilerini farklı özel güçlere sahip olduklarını fark ederler. Herkesin farklı güçleri vardır Sue görünmez olma özelliğine sahipken, Reed üst seviyede esneklik kazanmıştır. Ben kayaya dönüşürken, Johnny alev topuna dönüşüp uçabilme imkânına sahiptir. Yeni güçleri ile geri dönüş yapan astronotlar eskiden dost oldukları insanlarla savaşmak zorunda kalmıştır. Busavaşı dünyayı kurtarmak ve yok olmasını önlemek için başlatmışlardır. Bu savaşın yanı sıra güçlerini kontrol etmek için de büyük çaba harcayacaklardır. Bakalım bu savaşta neler yaşayacaklar? Aksiyon Filmleri ile dolu bu filmi izlerken büyük keyif alacaksınızdır.
İlk iki filminde istediği başarıyı yakalamayan Fantastik Dörtlü bu filminde büyük beğeni kazanacakları düşünülmektedir. Serinin diğer filmlerini izlemeyenler sitemizden filmleri kolaylıkla bulup izleyebilirler. Sitemizden serinin son filmini online sinema izleme kalitesinde izleyebilirsiniz. Geliştirilen son teknoloji ve sitemizin sürekli güncellenmesi ile tüm film seçeneklerini bulabilirsiniz. Aksiyon ve macera dışında gerilim, korku, komedi ve daha sayılabilecek pek çok film seçeneği sizleri beklemektedir. Sitemizden film izleme keyfini sadece tek başınıza değil ailenizle de yaşayabilirsiniz. İstediğiniz gün ve saatte siteye girerek kendi evinizde sinema günleri düzenleyebilirsiniz. Bunların yanı sıra siteden film izlemek isteyen kişiler için herhangi bir üyelik gerekmemektedir. Bu açıdan insanlara cazip gelen siteden film izlerken hiçbir şekilde donma ya da arıza gibi sorunlarla karşılaşılmamaktadır. 
Film izleyen kişiler isterlerse filmin altına yorum ya da filme puan verme hakkına sahiptirler. İzleyeceğiniz filme daha önceden izleyip yorum yapan kişilerden yararlanarak nasıl bir film olduğu hakkında bilgi alabilirsiniz.
Not: Bu bir tanıtım metnidir.

14 Ağustos 2015 Cuma

Görevimiz Tehlike 5 Türkçe Altyazılı izleyin

Yeni vizyon film ile karşınızdayım :) En yeni ve güncel filmlerin adresi hdfullfilmizlesene.com

Zoru hemen başarırız imkansız zaman alır. Başlıktan da anlaşılacağı gibi film biraz uzun 131 dakika ama görevin imkansızlığını göze alırsak elbette çok makul bir süre.

Yazan yöneten hep Christopher McQuarrie ama bi olağan şüpheliler de beklemeyin derim ben. Film başladığı anda o klasik mision imposible aksiyonunu hissediyorsunuz.

Ethan Hunt yani tom bizim tom 53 yaşında olan :) ve ekibi; bu zamana kadar karşılaştıkları en büyük gözlüklü düşman olan Solomon Lane (Sean Harris) ve örgütüne karşı amansız manasız bir mücadeleye giriyorlar. IMF’i, o parayla ilgili olan değil ajanlık şeysi ama imf devlet sendika bayağı bi işkillendirmiyorda değil şimdi, konumuza dönersek imf yi ortadan kaldırmayı hedefleyen uluslararası bir dolandırıcılık örgütü olan Sendika ya demeyim demeyim diyorum ama bizdeki sendikalarda bize az çektirmiyo değil ne adam gibi bir zam pazarlığı ne de başka bir bir şey anaca paramızı yiyorlar demek ki sendika her yerde aynı :( neyse devam edeyim, devletin bazı yetkililerinden de güç alarak.. ahanda buda aynı valla aynı.. mesaj mi veriyo bu film bize yaa... tamam işte bu sendika dünyayı kaosa pisliğe uyuşturucuyla kumara çekmeye çalışıyor okadar pis okadar çirkin bir örgüt ki bu sormayın ama Rebecca Ferguson hariç tabi çünkü o filmde bir senika ajanı olan Ilsa Faust u canlandırıyo onun hakkını yemeyelim şimdi o güzel. Konu bukadar. yani ; iyi adam, kötü ve büyük gözlüklü adam ve seksi bayan ajan bu üçü olay ama aksiyon sahneleri falan süper çoğunda ip falan var tabi ama yinede yiyo insan, özellikle araç takip sahneleri kesinlikle izlenmeli aksiyon haricinde komedi unsurları da katılmış filme özellikle Simon Pegg iyi durmuş filmde dozunda bir eğlence katmış fakat aynı şeyi Jeremy Renner için söyleyemiyoruz sanki konuyla alakası yok gibi inanmamış gibi filmi biraz düşürmüş ama neyseki Tom Cruise burda da olayı kurtarmış yine yeni yeniden kendini kanıtlamış, gerçekten karaktere girmiş ve rolünün hakkını vermiş.

Hele bir su altı sahnesi var ki gerçekten izlenmesi gerekiyor bence ! Sonuca gelirsek, film sizi şaşırtmıyor klasik amerikan ajan filmi orta doğuda at koşturuyorlar felan, klimalı bir salonda izlemenizi tavsiye eder iyi günler dilerim.

İlgili bağlantı: görevimiz tehlike 5 izle

Mission: Impossible - Rogue Nation Official Trailer #1 (2015) - Tom Cruise, Simon Pegg Spy Movie HD


8 Ağustos 2015 Cumartesi

Senden Bana Kalan HD Film İzlediniz mi?

2015 yerli film sinemasına gösterime giren Senden Bana Kalan filmini izlediniz mi ? Güney Kore sinemasının aşk filmlerinin benzeri bir film ile karşınızda !

Neslihan Atagül baş rolünde yer aldığı romantik türde bir film Senden Bana Kalan izle.
Güney Kore sinemasının ağlatan aşk filmleri dillere destan. Hollywood gibi, biz de onları bir bir uyarlamaya başladık. Senden Bana Kalan da onlardan biri. 2006 yapımı Bir Milyonerin İlk Aşkıfilminin uyarlaması olan Senden Bana Kalan'ın uyarlama senaryosu Levent Kazak'a yönetmenliği ise Abdullah Oğuz'a ait. Televizyon dünyasının önde gelen isimlerinden olan Abdullah Oğuz, yapımcılığını da yaptığı fimlerle, yönetmen olarak da sinema dünyasında var olmayı sürdürüyor. Daha önce bir Kore dizisinin de Aşk Ekmek Hayaller olarak televizyona uyarlanmasına yapımcı olarak imza atan Oğuz, bu kez beyazperdede şansını deniyor. 

Senden Bana Kalan'a sadece bir uyarlama gözüyle bakarsanız, iki film arasındaki benzerlikleri sıralar, aynısını çekmişler işte dersiniz. Ancak uyarlama yapmak da, en az sıfırdan yazılmış bir senaryoyu hayata geçirmek kadar meşakkatli bir iştir. Kaldı ki karşınızda bir de beğenilmiş orijinal varsa, işiniz çok daha zordur. Ancak bu noktada Senden Bana Kalan'ın çekinmesi gereken herhangi bir uyarlama problemi yok. Film büyük bir mirasın tek varisi, 18 yaşına yeni girmiş şımarık bir genç olan Özgür'ün mirası alabilmesi için, dedesinin vasiyeti üzerine bir köy okuluna gönderilip oradaki hayata ayak uydurmaya çalışma hikayesini anlatıyor. Burada geride bıraktığı hayatı ile detayları öğrenirken, gönlünü de Elif'e kaptırıyor. 
senden bana kalan


Senden Bana Kalan HD izle


Bilinen bir başarılı senaryo gereği olarak, karakterinizin olumlu ya da olumsuz yönde bir değişim geçirmesi gerekir. Senden Bana Kalan'da Özgür'ün değişimi ise hayli hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Daha biz onun ne kadar şımarık, ukala bir genç olduğunu tam kavrayamadan, Özgür karşımıza bir anlayış abidesi olarak dikiliveriyor. Aynı şekilde ikili arasında filizlenen aşk da, fazla çabuk gelişiyor. En azından Özgür tarafında. Filmin eksilerinden biri bu, bir diğeri de; Elif'in Özgür'ü bulmaya gidişinin altındaki amacın tam olarak verilmeyişi. Elif otele, Özgür'den yurdu kurtarmasını istemek için mi gitti, yoksa sadece onu görmek için mi? Bunlar dışında, Senden Bana Kalan, gayet eli yüzü düzgün bir uyarlama. Başroldeki Ekin Koç ve Neslihan Atagül'ün oyunculukları gayet başarılı. Liseli öğrenciler için her ikisi de uygun bir seçim. Bu arada Ekin Koç da, bence Çağatay Ulusoy'un tahtını elinden almak üzere. Filmin lokasyonu da, hikayenin gidişatına uygun seçilmiş. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinin Adatepe köyünde çekilen film, hayli başarılı karelerle dolu. Bu noktada Abdullah Oğuz'un klip ve reklam yönetmenliğine dayanan geçmişinin etkileri hissediliyor. Filmin görüntü ve sanat yönetimi de gayet başarılı. 

Filmin müziklerine gelince, Yıldıray Gürgen imzalı müzikler, Son Feci Bisiklet'in Bu Kız isimli şarkıları ve finali süsleyen Ayna'nın klasiği Ölünce Sevemezsem Seni filmin dokusuna gayet uygun düşmüş. Filmin genelinde çok rahatsız edici bir müzik kullanımı yok. Son zamanlarda izlediğimiz bir çok yerli aşk filminin gerekli gereksiz her yerinde duyduğumuz birbiriyle alakasız şarkıların yanlış kullanımı hatasına, bu filmde neyse ki düşülmemiş.

Sonuç olarak evet Senden Bana Kalan bir uyarlama ama, başarılı bir uyarlama. Kore filminden çalmışlar işte demeden önce, uyarlama ile çalmanın aynı şey olmadığının ayırdına varıp, şans vermek gerek.

İlgili bağlantı: senden bana kalan izle

2 Ağustos 2015 Pazar

2015 Yerli Filmlerini Hdfullfilmizlesene.com ile izleyin

2015 filmlerini izlemek isteyenler vazgeçemeyeceği tek adres olan hdfullfilmizlesene.com ile yerli film izlemek isteyenlere en önemli adreslerden biridir.

Son günlerde yerli film sinemasında yaşanan gelişmeler ülkemiz açısından çok önemli'dir.Yerli film izlemek isteyenler 720p veya 1080p kalitesinde izleyebilirsiniz.


Günlük hayatın stres ve sıkıntılarından uzaklaşıp güzel zaman geçirmeyi arzuluyorsanız sizde film izleme aktivitesini seçenekleriniz arasına dahil etmek isteyebilirsiniz.

Günlük hayatın koşuşturmacasından uzaklaşmanıza imkan tanıyan film izleme aktivitesi sayesinde sizde dinlenirken eğlenebilme şansını elde edebilirsiniz.

Yerli filmler seyredebilir ya da popüler filmler arasında gösterilen taşıyıcı 4 filmini seyredebilirsiniz. Taşıyıcı 4 izlemek ya da güvercin uçuverdi izleyip yerli filmlerin keyifli dünyasına kocaman bir merhaba demek tamamen sizin elinizde. Saygınlığı ve kalitesi ile ismini alanında en yukarıya yazdırma başarısını gösteren hdfullfilmizlesene isimli saygın site aracılığı ile sizde filmlerin insanın adeta gözünü kamaştıran ışıltı dünyasına merhaba diyebilirsiniz.


İlgi alanınıza giren türdeki filmleri donma ve takılma gibi film seyrini mahveden problemleri yaşamadan izlemenize olanak sağlayan bu mükemmel film izleme sitesinde film izlerken zamanın nasıl su gibi akıp geçtiğini siz bile fark edemeyebilirsiniz. Filmlerin insanın adeta baştan çıkaran dünyasına doğru unutulmaz bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Size tavsiye etmiş olduğumuz bu muhteşem bir film izleme sitesinde yerli filmler izleyebilir veya taşıyıcı 4 izle gibi seçeneklerden yararlanıp keyif dolu saatler geçirmeye başlayabilirsiniz.

Güvercin uçuverdi izlemek ve yerli filmler izlemenin insanı rahatlatan mükemmel etkilerinden istifade etmek sizinde en tabii hakkınız. Dinlenirken eğlenmek istiyorsanız sizde daha fazla zaman kaybetmeden bu muhteşem film izleme portalına giriş yapmalısınız.

Evinizin rahat ve huzur dolu ortamına sinema izlemenin ayrıcalığını taşımanıza yardımcı olan bu saygın sitede sizde en popüler filmleri bir arada bulabilirsiniz.

Keyif dolu bir dünya olan filmlerin rengarenk dünyasının kapılarını kendiniz için ardına kadar aralamak için daha neyi beklemektesiniz? Güvercin uçuverdi izleyen ya da taşıyıcı 4 izleyip dolu dolu saatler geçiren film tutkunlarının arasına hemen şimdi sizde dahil olabilirsiniz.

Kalitenin ve zarafetin kesişme noktası olmayı başaran hdfullfilmizlesene.com isimli film izleme portalı sizinde gönlünüzü fethetmeye aday görünüyor. Yerli filmler izlemek istediğiniz ya da taşıyıcı 4 gibi kaliteli yabancı filmler seyretmeyi arzuladığınızda tek yapmanız gereken hdfullfilmizlesene isimli kaliteli siteyi ziyaret etmek. Bizden söylemesi.