25 Haziran 2015 Perşembe

Çılgın Max: Öfkeli Yollar Filmi ile ilgili yorumlarım..

Türkiye'nin hd film sitesi olan hdfullfilmizlesene.com üzerinden izlediğim 2015 filmi olan Çılgın Max: Öfkeli Yollar filmini izledim ve ilk yorumlarımı bloguma eklemek istedim..

Film Avustralya'da çekilen Aksiyon ve Macera türünde nitelendirilebilecek bir film olduğunu belirtmek isterim. Çılgın Max'in konusu Max ailesini kaybeder.Avustralya'da safi ve standart bir hayat yaşamak için uğraşır . Ama bu kötü dünya'da motivasyonunu kaybetmemek için uğraşır.Fakat gel zaman git zaman Max'in hayata tutunma arzusu artar ve işler değişir.


Kasabanın masum insanlarını maskeli psikopat Humungus ve deli ordusundan korumak zorunda kalan Max, bu sefer başlarını cesur Imperator Furiosa’nın (Charlize Theron) çektiği bir grup kadını maskeli psikopat Immortan (Hugh Keays-Byrne) ve deli ordusundan korumak zorunda kalıyor.

çılgın max: öfkeli yollar


Çılgın Max: Öfkeli Yollar HD Filmini İzle

Ülkemizde hd film izle sitesi olan hdfullfilmizlesene ile yüksek ses ve görüntü kalitesinde izlemenin keyfine varacağınızı garanti etmek isterim.İzlediğiniz film 720p kalitesinde olup son derece kalitelidir ve kesinlikle donma takılma gibi problemler yaşamıyorsunuz

Eğer sizde hd film izle siteleri arasında tercih yapmak için film sitesi arıyorsanız www.hdfullfilmizlesene.com sitesine girip yapmanız gereken en son filmleri izlemek olucak.



19 Haziran 2015 Cuma

Kocan Kadar Konuş Filmini İzledim...

BKM oyuncularından oluşan yerli komedi filmi Kocan Kadar Konuş filmi gösterime girdi.Baş rollerinde Murat Yıldırım ve Ezgi Mola'nın oynadığı başarılı bir film olmuş bence.

Filmi sinemada izledim.Çok beğendim.Türk aile yapısındaki bir kısım baskıların komik bir dille yansıtılmaya çalışıldığı bir film.

Film'de Efsun (Ezgi Mola) aile ve çevresindeki evlenmeyen kız bitiktir,ölmüştür mantığını yaşayan bir genç bayan'dır.Bu baskı altında ilişkisi çok farklı boyutlara getirir ve sevgilisi Murat'ı kendinden soğutur.
kocan kadar konuş

İlişkileri evlilik üzerine olması için baskı altında yaşayan Efsun Murat'tan ayrılır ve çok üzülür.Daha sonra barışırlar ama bu baskının türk kızlarında nasıl tahribat yaptığını anlatan güzel bir film bence.

IMDB puanı 7.3 gibi bir puanı vardı en son.bence hakediyor bu puanı.

Filmi internet üzerinden izlemek istiyenler kocan kadar konuş izle filmini hdfullfilmizlesene.com üzerinden izleyebilirler.

Hdfullfilmizlesene.com çok başarılı bir film izlesene sitesi.Güncel filmleri takip edip izlemek istiyenlerede ayrıca tavsiye ediyorum.2015 filmleri izlemek isteyenler için ideal bir site.

Herkese iyi seyirler diliyorum.



8 Haziran 2015 Pazartesi

Kocan Kadar Konuş filmi ve Ezgi Mola Oyunculuğu

Ezgi Mola'nın baş rol olarak yer aldığı yerli komedi filmini izledim az önce.Filmin adı Kocan Kadar Konuş izle filmiydi.

Filmin konusu çok eğlenceli ve enteresan.Film'de bir evlilik hayalleri ile yanıp tutuşmaktadır.Ufak yaşta kız çocuklarının nasıl küçük yaşta bir koca bulmaya programlandığını en iyi anlatan filmlerden biri olarak beyaz perdeye girdi.
Bu kadınlar arasında hikaye Efsun isimli kadın etrafında dönüyor.30 yaşlarındaki Efsun evlilik istemekte.Şevkatli,Mutlu ve huzurlu bir aile yuvası kurmak ister.Fakat Efsun,günümüzdeki bir takım kızlar gibi erkekleri parmağında oynatmayı bilmez.Erkekleri kendine çekemez ! Bu yüzden bir erkekle ilişkisi olmamıştır. Bir gün karşısına öyle biri çıkar ki bu Efsun'un hayatının sınavı olacaktır


hdfullfilmizlesene

Yukarıdaki resimde Efsun (Ezgi Molda) Kocan Kadar Konuş filminden bir sahnesine ait resim.

Yerli komedi filmleri ülkemizde hızla gelişmekte.Korku sineması kadar komedi filmleride oldukça yüksek trend..

İlgili bağlantı: kocan kadar konuş izle