19 Nisan 2015 Pazar

Top Five filmi ve Komedi Filmlerindeki Başarısı

Bugün bir komedi filmi izledim.. Öyle çok fazla komedi filmi izleyen biri olmamama rağmen Top Five filmini çok ama çok başarılı buldum.

Bir kere neden başarılı bulduğuma geçmeden önce ülkemizdeki komedi filmleri ile ilgili bir kaç kelam etmek isterim.

Yahu elin amerikalısı komedi konusunda kendine bir sürü materyal çıkarırken biz kendi ülkemizde üstelik malzememiz bol :) iken neden bu kadar kaliteli komedi filmleri yapamıyoruz ?

Bunu en son bence yeşilçam filmleri Kemal Sunal tarzında halkı iyi anlayan bir sanatçı başarmıştı. Kemal Sunal o dönem halkını çok iyi analiz etmiş ve o döneme ait ve halada izlenen başarılı komedi duygusal filmlerine imza atabilmişti..

 top five izle
top five


Film'den biraz bahsetmek gerekirse, Top Five türkçe altyazılı izledim. Kalitesi ve altyazısı gayet iyiydi.İzlediğim sitenin adresi hdfullfilmizlesene.com 'du.

Film'de aslında komedi oyuncusu olan birinin ciddi bir rol kesmek için kendinden verdiği ödünler ve mücadeleyi konu alıyor.Nişanlarını canlı yayında yapmak isteyen bu çift nasıl şeyler bekliyor filmi izleyince anlarsınız. :)

Filmin baş rollerinde Chris Rock,Kevin Hart gibi oyuncular yer alıyor.

Top Five filmini türkçe altyazılı izledim ve süperdi.Kesinlikle bu siteden izlemenizi tavsiye ediyorum

İlgili bağlantı: top five türkçe altyazılı izle

11 Nisan 2015 Cumartesi

Dabbe 5 Zehr-i Cin Filmini İzledim..

Türk korku sinemasının son yıllardaki yükselen trendi üç harfliler diye tabir edilen anadolu erüşük diye adlandırılan tarzdaki konulardan bir sinema filmi çekimi oluyor.Ve izlenme oranlarına bakılırsa Türkiye'deki seyirciler tarafından beğeni ile izleniyor.Belki de merak.. İnsan bilinmeyen ve gizemli şeylere her zaman merakı vardır ya buda öyle bir şey sanırım..

Eylül ayında vizyona giren Dabbe 5 : Zehr-i Cin filmini sinemada izleyememiştim.Dün hdfullfilmizlesene.com görünce bir izleyeyim dedim ve beni çok şaşırttı !

İntikam duygusu üzerine yapılan bu filmde sizi farklı korku ve deneyimler bekliyor ! Tabi ki filmin sonunda olayların yaşanmış olduğunu iddaa etmesi Hasan Karacağ'ın ufak bir latifesi gibi duruyor :)

dabbe 5: zehr-i cin


Dabbe 5 : Zehr-i Cin Nasıl İzlerim ?


Çok basit bu sorunun cevabı.Türkiye'nin film izleme sitesi hdfullfilmizlesene.com girip Dabbe 5 diye arattığınızda bulabilirsiniz.Ama bulamayanlar için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak direk izleyebilirsiniz.

dabbe 5: zehr-i cin izle

Bitlis'li Belkıs karakterini önceki dabbe filmlerinden de tanıyoruz.Bu tarz roller için ideal bir yüzü var.

Merak edip izlemek isteyenler için film izleme sitesi hdfullfilmizlesene.com girmelerini tavsiye ederim.iyi seyirler herkese