28 Temmuz 2013 Pazar

Kötü Ruh Filmini izledim ve yorumlarım..

Öncelikle filmi izlemeden önce sıradan bir korku filmi izleyeceğimi sanıyordum.Bol kanlı ve gerilim dolu sahneler ve mutlu son.1'i yada 2 kişi kurtulur kabus biter.
Ama Kötü Ruh filmi izlediğim korku filmleri arasında en sıradışı filmlerden biriydi açıkçası.Neden diyeceksiniz , film'de hiç ummadık şeyler bir anda karşınıza çıkıp sizi anlık şoka sokuyor.Film tam bitti dedikten sonra yine bir süpriz ve işler tersine dönüyor.Bizdeki yeşilçam felsefesini andırıyor ama ABD yapımıyla efektler falan bir şekilde süslemişler :)

Kötü Ruh filmini HD izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İyi seyirler.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

İzlediğin en gereksiz filmlerden: Sabit Kanca

Üzülerek yazıyorum bu yazıyı.Ama maalesef hayatımda izlediğim en saçma filmler listesine Sabit Kanca'da girdi.Bir film hem bu kadar konusuz hemde bukadar basit olabilir mi ? Hiç mi sinemadan anlayan danışmalanları yok anlamıyorum.

Film'de Dahiyane bir zekaya sahip olan Sabit Kanca küçük bir mahallede köpeğiyle beraber yalnız başına yaşayan biridir.
Sabit Kanca'yı izlemek için tıklayın.

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Maskeli Süvari ve Film Kritiklerim..

Artık blog'da film'lerle ilgili kritik değerlendirmelerim okundukça bende mutlu yorum açıkçası.

Maskeli Süvari malum geçen hafta'larda gösterime girdi.Gitme fırsatım olmadı maalesef ama Maskeli Süvariyi Türkçe Altyazılı izleme fırsatım oldu.
Filmi çok beğendim.Oyunculuk ve efektler harika diyecek söz bulamadım.

15 Temmuz 2013 Pazartesi

Mazisi Olmayan Adamı izledim..

Bugün yine kendime bir kıyak yaptım ve film izle'dim.Şöyle biraz aksiyonu bol içinde aşkıda barındıran bir film olsun dedim ve sitede gezinirken Mazisi Olmayan Adam filminin günün filmi olduğunu gördüm ve izleye karar verdim.
Film güney kore yapımı ama ben ilk defa güney kore meyşelli bir filmi başarılı buldum . Önceleri korku filmi sektörünü deneyen koreliler bu sefer sağlam film çıkarmışlar.
Herkese tavsiye ediyorum.Mazisi Olmayan Adam filmini mutlaka izlesinler.

14 Temmuz 2013 Pazar

Yeni bir film izleme sitesi

Bir süredir kalite'li ve güncel bir film sitesi arayışım vardı.Aradığım sitede hem fazla reklam olmayacak,kafa karıştırmayacak,hemde gerekirse alternatif izleme kaynakları bol olucak ve en önemlisi 720p izleme imkanı olabildiğince eklenmeliydi.
Hdfullfilmizlesene.com,yukarıdaki özelliklerin tamamını karşılıyor desem abartmış olmam sanırım.Sitede bir çok kategori'de film izleme imkanınız var.Savaş filmleri ve Aksiyon filmleri özellikle içeriği çok olan kategoriler.

Eğer aradığınız bir film var ise hdfullfilmizlesene.com'a gözatmanızı tavsiye ederim.

7 Temmuz 2013 Pazar

Kutsal Damacana 3 : Dracoola Filmini izledim..

Şafak Sezer'in oynamadığı Kutsal Damaca'nın bu serisinde ASIM'ın varlığı bile yetmiş.Yapmacık Özge Ulusoy her nekadar batırsada filmi genel olarak filmi beğendim.

Özellikle Kont Dracoola için çarşının bestelediği müzik çok hoşuma gitti.Kutsal Damacana 3 filmini izlemek için şuradan hd olarak izleyebilirsiniz.


6 Temmuz 2013 Cumartesi

Mısırda'ki Darbe Türkiye'ye bir Uyarı mı ?

Malum Mısır'da haraketli günler yaşanıyor.Tarihi günler desek daha doğru olur aslında.Mısır'daki etnik kökenli insanların birbirlerine bakış açıkları tamamen düşmani bir hal almış görünüyor.Ülkedeki Müslüman Kardeşler resmen tek başına mücadele ediyorlar.Ordu darbe yaptıktan sonra dahada sertleşti bence.
Ama asıl olay, bu olanlar ABD ve AB 'nin Türkiye'ye bir uyarısı mı ?

Zira bu olay olmadan önce Tayyip Erdoğan Filistine gezi yapacaktı.Ve muhtemel mısır üzerinden gidecekti.Ama ORDU direk kapıları kapattı.
Bence bu olay sadece MISIR ile alakalı değil ..

5 Temmuz 2013 Cuma

Mavi Pansiyon ve Halil Sezai

Geçen gün youtube'da kafama göre bir şarkı ararken Halil Sezai'nin Mavi Pansiyon filmi için besteleği parçasıma denk geldim ve mest oldum.Halil Sezai'yi çok sevmem açıkçası fakat adam söylemiş gerçekten..
Parçasının adı : "Yanıma Gel" .
Hani müzik ile film bu kadar uyar dedirtiyor insana.
Mavi Pansiyon filmini bu şarkının videosunu izledikten sonra ,izlemeye karar verdim.Filmi çok kötü bulmadım açıkçası.IMDB 'de 5 puana yakın bir puan almış ama bence ortalama izlenebilir bir film.

Mavi Pansiyon filmini izlemek için tıklayın.

İyi seyirler herkese.

2 Temmuz 2013 Salı

Superman : Çelik Adam Filmini izledim

Merhaba Takipçilerim ve takipçi adaylarım,
Az önce Superman : Çelik Adam filmini izledim.Film tek kelime ile harika olmuş. Film’de kullanılan efektlere tutuldum resmen.Clark’ın o dönüşüm sırasında geçirilen efekt muazzam özellikle.Superman : Man of Steel orjinal ismi.IMDB ‘de 7.8 puan alarak iyi filmler arasına girmeye aday .Superman : Çelik Adam filmini hd ve tek parça izlemek için tıklayın